Breaking news

Marius Copil, în optimile de finală ale turneului din Brisbane

loading...

Marius Copil a reușit să se califice marți, în optimile de finală ale turneului de simplu masculin de la Brisbane, Australia, dotat cu premii totale în valoare de 452,670 de dolari.

marius copil la miamiMarius Copil, locul 147 ATP, venit din calificări a reușit să se impună în fața japonezului Yuichi Sugita, locul 170 mondial, venit tot din calificări.

Românul și-a adjudecat victoria după un meci maraton ce a durat aproape trei ore, în care toate seturile s-au decis în tie-break.

Marius Copil a câștigat primul set, în tie-break, după o oră de joc cu japonezul Yuichi Sugita, deși putea să încheie rapid setul dacă fructifica una din cele patru mingi de brake, obținute la scorul de 3-2.

După alte 46 de minute de joc, românul a cedat setul doi în tie-break, cu scorul de 2-7. Astfel că s-a ajuns la setul trei, cel decisiv. La fel ca și în primele două seturi, cei doi jucători și-au câștigat pe rând serviciile astfel că s-a ajuns la tie-break. Marius Copil a avut nervii mai tari și a reușit să câștige meciul, după două ore și 54 de minute de joc.

Calificarea în optimile de finală îi aduce românului un cec în valoare de și 20 puncte ATP.

În optimi, Marius Copil va juca cu francezul Gilles Simon, cap de serie numărul trei al turneului de la Brisbane.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata