Breaking news

Marius Copil, eșec lamentabil la Australian Open. A fost învins în calificări de un jucător de pe locul 512 mondial

loading...

Marius Copil, locul 127 mondial și al 15-lea favorit al calificărilor de la Australian Open 2017, a fost învins în mod surprinzător de un jucător modest, aflat abia pe locul 512 în lume.

copil mariusMarius Copil și-a adjudecat primul set în tie-break cu 7-6(7-2), după 45 de minute de joc.

Românul și australianul au mers umăr la umăr până la scorul de 6-6, fiecare din cei doi jucători și-au făcut de fiecare dată serviciul. Copil a avut nervii mai tari și s-a impus tie-break cu 7-2, în fața unui jucător aflat pe locul 512  mondial.

Marius Copil a pierdut setul doi după ce la scorul de 4-4 a cedat la zero serviciul.

În debutul setului trei, românul s-a chinuit cinci minute până să-și câștige serviciul, timp în care a fost nevoit să-i anuleze australianului, patru mingi de break. Iar mai apoi, românul a ratat două mingi de break, care-l puteau ajuta să se desprindă la 2-0 în setul decisiv. Jocul catastrofal al lui Marius Copil a continuat și romanul a pierdut și setul trei cu 4-6 și pleăla acasă de la Australian Open 2017 încă din primul tur al calificărilor.

Marius Copil are la Melbourne cel mai bun rezultat din carieră la un Grand Slam, turul al doilea, în 2015, când a fost eliminat de Stan Wawrinka, după ce venise din calificări.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata