Breaking news

Marius Copil, eliminat în turul doi al calificărilor la US Open 2015

loading...
0 1

Marius Copil, cel mai bine clasat român în clasamentul ATP și singurul tricolor aflat în calificări la US Open, a fost învins joi seară, de columbianul Alejandro Gonzalez, în turul doi.

marius copilMarius Copil a pierdut partida cu columbianul după o oră și 22 de minute de joc, scor 7-5, 6-3. Românul îl învinsese pe Alehandro Gonzales, locul 117 ATP, în urmă cu 5 ani, la Cremona în Italia, însă de astă dată Copil nu a mai reușit să se impună în fața columbianului.

Marius Copil a declarat pentru exclusivNEWS.ro că este extrem de dezamăgit de ratarea calificării în turul trei la US Open.

”E normal să fiu supărat. Am avut o tragere perfectă pentru turul doi și trei. Mai bună nu puteam să am. Am pierdut aiurea. Multe mingi de break în meci și nu am reușit să fructific niciuna. El a făcut în schimb două din două. Am jucat mai bine ca el, însă când am avut șansa de break am jucat greșit. Am încercat să pun mingea în teren la punctele importante, în loc să iau eu inițiativa”, a declarat Marius Copil pentru exclusivNews.ro.

În ciuda acestei înfrângeri la limită, Marius Copil este optimist că va reuși să revină la forma de la început de an când a acces în premieră pe tabloul principal de la Australian Open: Mă bucur că mi-a trecut accidentarea de la picior și că acum pot să joc 100%. Și mental o să mă pun pe picioare și o să fie bine. Nu are cum să nu fie bine.

Pentru accederea în turul doi al calificărilor la US Open 2015, Marius Copil va primi 10.000 de dolari și 8 puncte ATP. Românul nu a acces niciodată pe tabloul principal al turneului de Grand Slam de la US Open.

În ciuda rezultatelor mai slabe la simplu masculin din 2015, Marius Copil a reușit în aprilie să câștige alături de Adrian Ungur, primul să titlul ATP la dublu, la BRD Bucharest Open.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata