Breaking news

Marius Copil e praf și pulbere. A luat bătaie în calificări la Kitzbuhel de la un jucător de pe locul 683

loading...
0 5

Marius Copil a fost eliminat sâmbătă, în turul doi al calificărilor la turneul de tenis ATP 250 de la  Kitzbuhel, de ibericul Jaume Muanr aflat pe locul 683 în lume.

copil mariusMarius Copil, locul 187 mondial, în prezent cel mai bine clasat român în ierarhia de simplu masculin a ATP, nu mai este în stare să învingă nici măcar un jucător din top 700.

Românul, al optulea favorit al turneului de calificări de la Kitzbuhel, a fost eliminat în turul doi de ibericul Jaume Muanr aflat pe locul 683 în lume.

Marius Copil a câștigat primul set cu 6-3, l-a cedat pe al doilea la limită în tie-break cu 6-7(6-8) și apoi a căzut complet în setul trei pe cale l-a cedat cu 2-6.

Marius Copil a pierdut partida după două ore și cinci minute de joc cu ibericul. Românul pleacă de la Kitzbuhel cu ZERO puncte ATP, în schimb va primi un cec în valoare de 350 de euro.

Tot sâmbătă, Victor Hănescu, prezent și el în calificări la Kitzbuhel, a fost eliminat tot în turul doi, de către ibericul Albert Montanes, cap de serie numărul doi în calificări.

Românul, aflat pe locul 2012 mondial, a fost învins în două seturi, scor 2-6, 3-6, de ibericul aflat pe locul 113 ATP.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata