Breaking news

Marius Copil a ratat calificarea în sferturile de finală la Orleans

loading...

Marius Copil a ratat, miercuri, calificarea în sferturile de final ale turneului de simplu masculin din cadrul ATP Challenger Orleans, din Franța.

marius copil la miamiMarius Copil, locul 131 ATP, a fost învins de neamțul Matthias Bachinger, în turul doi la turneul challenger de la Orleans.

Marius Copil a câștigat primul set cu 6-4, după ce a reușit să obțină trei mingi de set pe serviciul adversarului. Copil a câștigat primul set după 39 de minute de joc cu neamțul.

În setul doi, la scorul de 4-4, Marius Copil și-a pierdut serviciul, iar Matthias Bachinger a preluat conducerea cu 5-4. Neamțul a urmat la serviciu și a câștigat setul doi cu 6-4.

Din păcate, românul și-a pierdut iar serviciul în setul doi, la scorul de 2-2. Astfel că neamțul a preluat conducerea cu 3-2 și mai apoi cu 4-2 pe propriul serviciu.

După două ore și cinci minute de joc, neamțul s-a impus în fața lui Marius Copil, în trei seturi, scor 4-6, 6-4, 6-4, la capătul unui meci în care românul și-a pierdut de două ori serviciul iar Matthias Bachinger a bifat 15 ACE.

Pentru accederea în turul doi, Marius Copil va primi un cec în valoare de 1830 euro și 10 puncte ATP.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata