Breaking news

Marius Copil a ratat calificarea în semifinalele turneului de tenis de la Brisbane

loading...

Marius Copil a fost eliminat vineri dimineață, în sferturile de finală ale turneului ATP de tenis de la Brisbane, de australianul Lleyton Hewitt.

marius copilMarius Copil nu a mai reușit un meci spectaculos în partida cu Hewitt, așa cum se întâmplase în meciul cu francezul Gilles Simon. Românul venit din calificări, s-a oprit vineri în sferturile de finală.

Marius Copil a servit primul în sfertul de finală cu australianul Lleyton Hewitt. Românul reușind să-și câștige cu dificultate serviciul, abia după 7 minute de joc, timp în care a ratat două mingi de game și i-a anulat adversarului o minge de brake.

După ce la scorul de 1-0, Copil a ratat o minge de brake, românul a reușit să câștige pe serviciul adversarului la scorul de 2-1. Numai că românul nu a reușit să-și consolideze avantajul întrucât și-a pierdut serviciul.

La scorul de 4-4, Copil si-a pierdut iar serviciul, după ce a făcut dublă greșeală. Australianul a preluat conducerea cu 5-4, a urmat la serviciu și a câștigat primul set cu 6-4 după 37 de minute de joc.

Afectat de pierderea primului set, Marius Copil și-a pierdut concentrarea în setul doi. Și-a pierdut serviciul la 1-1 și 4-2, astfel că australianul s-a distanțat la 5-2. Scor la care românul a ratat o minge de re-brake. Australianul a egalat la 40-40, a trecut în avantaj și s-a impus lejer cu 6-2.

Marius Copil a pierdut partida cu Lleyton Hewitt după doar o oră și 12 minute de joc.

Pentru că a jucat sferturile de finală la Brisbane, Marius Copil va primi un cec în valoare de 13,335 de dolari și 45 puncte ATP. La care se adaugă 750 de dolari din calificări și 12 puncte ATP.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata