Breaking news

Marian Drăgulescu ar putea reveni pentru Olimpiada din 2016

loading...

Marian Drăgulescu, cel mai valoros gimnast român din toate timpurile ar putea să revină în activitatea competițională pentru Jocurile Olimpice din anul 2016 de la Rio de Janeiro.

marian dragulescu gimnasticaPrezent la Naționalele de Gimnastică în calitate de arbitru la sol și paralele, Marian Drăgulescu i-a în calcul o revenire pe podiumul de concurs pentru Jocurile Olimpice de la Rio din 2016. Gimnastul spune că niciodată nu va zice NU definitiv unei reveniri pentru olimpiadă și că dacă se va simți în formă maximă, cu siguranță va lupta ca să prindă lotul olimpic. Operația suferită în urmă cu o săptămână îi dă speranțe că poate reveni în competiție.

Orice este posibil. Gimnastica încă îmi place. Mă simt încă puternic și în forță și cu această operație la gleznă, mă simt și mai bine. Targetul meu ar fi Jocurile Olimpice. Mă gândesc în primul rând să fiu sănătos. Nu vreau să promit nimic, nu pot să promit marea cu sarea. Normal că nu voi renunța la olimpiadă. Dacă mai pot, dacă mă simt bine și dacă nu voi mai avea probleme medicale…Nu mă reapuc însă dacă nu voi fi la nivel internațional maxim”, a declarat Marian Drăgulescu pentru exclusivNEWS.ro.

Cât despre participarea lui la Naționalele de Gimnastică în calitate de arbitru, Drăgulescu a spus că:  m-am simțit foarte bine. Nu este primul concurs la care arbitrez, este primul de seniorat. Mi-a plăcut această postură pentru că m-am simțit mult mai relaxat acolo pe scaun. Este prima oară când îmi arbitrez foștii colegi.

Legat de șansele băieților la o medalie la Mondialele din Belgia, Drăgulescu spune că Flavius Koczi are șanse la sol și Andrei Muntean la paralele.

Marian Drăgulescu a rămas plăcut impresionat de organizarea actualei ediții a naționalelor de gimanstică.

”Am rămas surprins de organizare, m-am simțit ca la un Campionat European sau Mondial. Sala arată impecabil este la fel ca în competițiile oficiale. Mă bucur că s-a putut ține la București și că s-au amenajat podiumuri pentru aparate”, a mai declarat Marian Drăgulescu.

În prezent, fostul gimnast, antrenează la Clubul Steaua din București, unde are un elev cu mare potențial. Andrei Zang, jumătate chinez după tată, care la 8 ani face exercițiile celor de 13 ani.

Marian Drăgulescu și-a anunțat retragerea din gimnastică pe 27 noiembrie 2012, ca urmare a faptului că nu a fost selectat pentru Jocurile Olimpice de la Londra din 2012.

Marian Drăgulescu are la activ trei olimpiade, Sydney, Atena, Beijing, opt titluri de campion mondial, 10 titluri de campion european dar și o medalie de argint olimpică la sol în 2004.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata