Breaking news

Maria Sharapova s-a calificat în finala Australian Open 2015

loading...

Maria Sharapova, numărul doi mondial, s-a calificat joi, în finala de simplu feminin de la Australian Open 2015, după ce a eliminat-o în semifinale pe compatrioata sa Ekaterina Makarova.

maria sharapova - australian open 2015La patru ani distanță de când a pierdut finala de la Antipozi, Maria Sharapova a reușit joi, să acceadă în ultimul act la Australian Open.

Rusoaica, a doua favorită la Australian Open 2015, a învins-o fără emoții pe Ekaterina Makarova, scor 6-3, 6-2, după doar o oră și 27 de minute de joc.

În finală, cel mai probabil Maria Sharapova va juca cu americanca Serena Williams, dacă americanca va reuși să treacă de Madison Keys.

Calificarea în finala de la Australian Open 2015 îi va consolida numărul doi mondial în ierarhia WTA, rusoaicei și o apropie tot mai mult de locul unu mondial.

Accederea în finală îi asigură 1300 puncte WTA, și un cec în valoare de 1.550.000 dolari australieni. Iar dacă va câștiga trofeul, va încasa 3.100.000 de dolari australieni și va primi 2000 de puncte WTA.

Dacă Maria Sharapova va juca finala cu Serena Williams și o va încinge, de luni, rusoaica va redeveni numărul unu mondial în tenisul feminin.

Maria Sharapova a câștigat o singură dată trofeul la Australian Open, în anul 2008.

foto: ausopen.com

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata