Breaking news

Maria Sharapova, eliminată la turneul de la Stuttgart. Halep urcă de luni pe locul 2 mondial

loading...

Maria Sharapova a fost eliminată joi seară, în turul doi la turneul WTA Premier de la Stuttgart, de nemțoaica Angelique Kerber. De această eliminare prematură din turneul, va profita din plin Simona Halep care de luni, redevine a doua jucătoare a lumii.

maria sharapovaMaria Sharapova, locul doi mondial și principala favorită la turneul de tenis de la Stuttgart, a fost eliminată joi seară, în turul doi, în mod surprinzător de nemțoaica Angelique Kerber.

Sharapova a câștigat primul set cu 6-2, după care l-a cedat la limită pe al doilea cu 5-7. Ca mai apoi, în setul trei să cadă complet. Nemțoaica a reușit să se impună în setul decisiv cu scorul de 6-1.

Astfel că după două ore și 31 de minute de joc, Angelique Kerber și-a luat revanșa în fața rusoaicei după eliminarea de anul trecut din semifinale de la Stuttgart.

Eliminarea prematură de la Stuttgart o costă scump pe Sharapova. Pe lângă faptul că pierde 470 de puncte și 100.000 de euro, rusoaica va pierde și locul doi mondial.

De luni, Simona Halep revine pe locul doi mondial, poziție pe care a mai deținut-o și în 2014 timp de 56 de zile. Calificată deja în sferturi de finală la Stuttgert, indiferent dacă merge mai departe în turneu, Simona Halep urcă de luni pe locul doi mondial.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata