Breaking news

Maria Sharapova, eliminată în mod surprinzător în optimi la Roland Garros

loading...

Maria Sharapova, câștigătoarea trofeului în 2014, a fost eliminată luni, în optimi de finală de cehoaica Lucie Safarova. Astfel că niciuna dintre cele două finaliste de anul trecut, Halep și Sharapova nu au ajuns să-și apere punctele câștigate.

maria sharapovaEliminare bombă în optimi de finală la Roland Garros. Campioana din 2014, Maria Sharapova, locul doi mondial, a fost trimisă acasă de cehoaica Lucie Safarova.

Sharapova a fost învinsă clar de Safarova, scor 6-7(3-7), 4-6. În setul doi, la scorul de 5-4, Sharapova a făcut dublă greșeală și mai apoi i-a oferit cehoaicei prima minge de meci. Însă cehoaica a ratat prima minge, dar a fructificat-o pe cea de-a doua și ma bifat astfel cea mai mare victorie din carieră.

Eliminarea prematură de la Roland Garros o costă scump pe Maria Sharapova. Rusoaica pierde 1760 de puncte WTA. Astfel că Simona Halep rămâne pe locul trei mondial, iar Petra Kvitova are toate șansele să urce pe locul doi mondial. În timp ce Sharapova va cădea pe locul 4 mondial.

De această eliminare profită cel mai mult Serena Williams care are astfel cale liberă spre un nou trofeu la Roland Garros.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata