Breaking news

Maria Sharapova, eliminată de Dominika Cibulkova, în optimi la Australian Open

loading...

O nouă eliminare bombă la Australian Open, în optimile de finală. Maria Sharapova, a treia favorită a turneului de la Melbourne, a fost eliminată de slovaca Dominika Cibulkova.

maria sharapovaDupă Serena Williams și rusoaica Sharapova a fost eliminată în optimile de finală. Astfel că turneul de la antipozi continuă fără capii de serie numărul unu și trei.

Dominika Cibulkova a reușit să o elimine în mod surprinzător pe rusoaică, în trei seturi și să se califice în premieră în sferturile de finală de la Australian Open.

Maria Sharapova a câștigat primul set cu 6-3, dar le-a pierdut pe următoarele două cu 6-4, 6-1. În setul doi, când era condusă cu 5-0, rusoaica a reușit să câștige patru game-uri consecutive și să relanseze setul, însă slovaca a reușit în cele din urmă să-și câștige serviciul și mai apoi setul.

În setul trei, rusoaica a picat psihic și fizic și l-a pierdut cu scorul de 6-1 pe propriul serviciu. În sferturile de finală ar putea să joace cu Simona Halep, dacă românca o învinge azi pe Jelena Jankovic.

Accederea în sferturile de finală la Australian Open îi asigură slovacei un cec în valoare de 270,000 de dolari și 430 puncte WTA.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata