Breaking news

Lukas Rosol, primul finalist la BRD Năstase Țiriac Trophy 2014

loading...

Lukas Rosol s-a calificat sâmbătă, în finala probei de simplu feminin din cadrul turneului de tenis ATP 250, BRD Năstase Țiriac Trophy 2014, desfășurat la Arenele BNR din București.

lukas rosol - brd 2014Lukas Rosol, deținătorul trofeului în 2013, a reușit sâmbătă, să se califice în ultimul act, după ce a trecut de Robin Haase.

Cehul a pierdut primul set cu 3-6, dar a revenit fantastic în setul doi pe care l-a adjudecat cu 6-3. ca mai apoi să se impună clar în setul decisiv cu 6-2.

Lukas Rosol și-a asigurat accederea în finală după o oră și 43 de minute de joc cu Robin Haase. Cehul va încerca duminică să își apere titlul cucerit în 2013.

Rosol va juca în finală fie cu Grigor Dimitrov fie cu Gael Monfils. Francezul și bulgarul, cap de serie numărul unu, vor juca sâmbătă, pe arena centrală de la Arenele BNR, a doua semifinală.

Accederea în finală îi asigură lui Lukas Rosol un cec în valoare de 40.720 de euro și 150 puncte ATP. Dacă va câștiga finala va primi 250 puncte ATP și un cec în valoare de 77.315 de euro.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata