Breaking news

Lucian Bute vrea să devină campion mondial în 2015 la categoria semigrea

loading...
0 5

Lucian Bute are planuri mari pentru 2015. Pugilistul român a scris pe facebook că anul acesta își dorește titlul mondial în box, la categoria semigrea.

lucian buteLucian Bute nu își pune mănușile în cui și are planuri mari pentru 2015. Nevoit să renunțe la partida din 6 decembrie 2014, cu Roberto Bolonti, din cauza unei accidentări, Bute a anunţat, marţi, într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook, că vrea să câştige titlul mondial la categoria semigrea.

Anul 2015 continuă cu schimbările demarate anul trecut” şi precizează că “obiectivele rămân la fel: titlul mondial, meciuri cu adversari de top şi revanşa la înfrângerile suferite în carieră“, scrie Bute pe contul său de Facebook.

Lucian Bute, în vârstă de 34 de ani, a boxat ultima dată la 19 ianuarie 2014, la Montreal, fiind învins atunci la puncte de canadianul Jean Pascal, într-un meci contând pentru centurile WBC Diamond şi NABF la categoria semigrea.

Lucian Bute a jucat 33 de partide la porfesioniști, din cele 31 câștigate, 24 au fost pin KO. Românul a pierdut centura IBF la categoria supermijlocie în mai 2012, când a fost învins de britanicul Carl Froch.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata