Breaking news

Lucian Bute l-a învins pe Andrea Di Luisa în gala de box de la Montreal

loading...

Lucian Bute l-a învins duminică dimineață, prin KO tehnic în repriza a patra, pe italianul Andrea Di Luisa, într-un meci disputat la Centre Bell din Montreal în Canada.

lucian buteLucian Bute l-a învins clar pe Andrea Di Luisa, campionul european la categoria supermijlocie.

Bute a dominat cu autoritate meciul, primul pe care l-a disputat după o pauză de 19 luni, trimițându-și adversarul la podea cu un croșeu de stânga, în runda a patra.

Di Luisa a fost numărat și a continuat lupta, însă Bute l-a supus din nou unei serii de lovituri, astfel că arbitrul a decis să pună capăt meciului, după ce antrenorul italianului a aruncat prosopul.

Lucian Bute a înregistrat cu această ocazie cea de-a 32-a victorie din cariera sa și a 25-a înainte de limită, în palmaresul său figurând și 2 înfrângeri.

Di Luisa are în palmares 17 victorii (13 prin KO) și trei înfrângeri. Italianul a boxat ultima oară decembrie 2014, când a intrat în posesia centurii de campion EBU-EU la categoria supermijlocie, după victoria în fața lui Roberto Cocco.

Fostul campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, disputase ultimul său meci oficial în ianuarie 2014, când a fost învins la puncte de canadianul Jean Pascal.

Lucian Bute ar fi trebuit sa boxeze în data de 6 decembrie 2014 cu argentinianul Roberto Bolonti, dar lupta a fost anulată după ce românul a suferit o accidentare la spate.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata