Breaking news

Lucian Bute boxează pe 6 decembrie în Canada, cu argentinianul Roberto Bolonti

loading...

Lucian Bute va boxa pe 6 decembrie, într-o gală organizată la Montreal în Canada, cu argentinianul Roberto Bolonti, în vârstă de 35 de ani.

lucian buteLa aproape un an distanță de la înfrângerea la puncte din meciul cu Jean Pascal, românul Lucian Bute urcă din nou în ringul de box. Anunțul a fost făcut luni, de pugilist, într-o conferință de presă susținută la Montreal.

Sunt foarte mulţumit. Vreau să îi mulţumesc lui Bolonti pentru că a acceptat să se lupte cu mine şi pentru că va fi la Montreal la 6 decembrie. Eu voi pleca mâine în cantonament cu echipa mea, voi petrece trei zile la Los Angeles, iar apoi voi pleca în Filipine. Sunt foarte mulţumit că s-a finalizat înţelegerea, voi pleca liniştit. Sunt foarte încântat că reîncep. Veţi vedea un nou Lucian în ring la 6 decembrie, cu o nouă echipă“, a spus Bute.

Meciul din decembrie va fi primul pentru Lucian Bute pe care-l dispută în mandatul noului său antrenor, Freddie Roach, celebrul antrenor al filipinezului Manny Pacquiao.

Roberto Bolonti are în palmares 35 de victorii şi 3 înfrângeri. El s-a impus în 24 de meciuri prin KO. Ultima dată, argentinianul a boxat cu germanul Jurgen Braehmer, la 7 iunie, când a fost învins la puncte.

Lucian Bute a boxat ultima dată la 19 ianuarie, la Montreal, fiind învins atunci la puncte de canadianul Jean Pascal, într-un meci contând pentru centurile WBC Diamond şi NABF la categoria semigrea.

Bute care are la activ 33 de partide la profesioniști, dintre care două înfrângeri și 24 prin KO, a pierdut centura IBF la categoria supermijlocie în mai 2012, când a fost învins de britanicul Carl Froch.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata