Breaking news

Lovitura anului în tenis. RTP, primul turneu premium destinat jucătorilor amatori din România

loading...

Premieră pentru România. S-a înfiinţat primul circuit de tenis pentru jucătorii amatori, care oferă premii în bani încă din primul tur. Acest lucru nu se întâmplă nici la competiţiile naţionale pentru profesionişti.

rtp tenis premiumPentru prima dată în România, iubitorii tenisului de câmp au parte de un circuit premium cu premii în bani, la fel cum se întâmplă şi în circuitele profesioniste ATP şi WTA. RTP – Romanian Tenis Premium este circuitul destinat jucătorilor amatori care au vârsta minimă de 18 ani.

Ai visat vreodată să joci tenis şi să ai parte de competiţii oficiale aşa cum vezi la tv? Iată că acest lucru se produce de azi în România. Toţi jucătorii neprofesionişti care iubesc tenisul şi competiţia, pot să se alăture RTP.

Romanian Tenis Premium – RTP este un circuit de tenis naţional organizat de către tenispremium.ro şi destinat iubitorilor de tenis. În circuitul RTP pot participa toţi jucătorii de tenis care au vârsta minimă de 18 ani şi care acceptă să devină membri ai RTP şi să respecte prezentul regulament de joc.

RTP va creşte gradual premiile de la o ediţie la alta în funcţie de numărul participanţilor, astfel încât să se depăşească premiile acordate în ITF-uri şi ATP Challenger-uri.

Primul turneu organizat în cadrul circuitului Romanian Tenis Premium se va organiza pe 24 septembrie 2017 în Bucureşti şi va fi de categoria RTP 50. Înscrierile au început pe 11 septembrie 2017 şi se încheie pe 21 septembrie 2017, ora 23,00.

RTP include şase tipuri de turnee atât pentru simplu masculin, simplu feminin, dublu masculin, dublu feminin şi dublu mixt, după cum urmează: RTP 50, RTP 100, RTP 250, RTP 500, RTP 1000 şi Turneul Campionilor.

Înscrierea se face prin email la adresa office@tenispremium.ro cu subiectul „Înscriere RTP 50”. Taxa de participare este de 50 lei.

RTP 50 va avea un tablou de simplu masculin cu 32 de poziţii şi unul feminin de minim 16 poziţii.

Ce oferă organizatorii RTP 50

Fiecare jucător va primi pentru fiecare meci: un prosop(al doilea prosop se oferă celor care se califică în semifinale), o sticlă de 0,5 litri apă plată, o banană şi un snikers. Meciul va fi arbitrat la centru de un arbitru de scaun ajutat de un arbitru de linie. Organizatorul RTP asigură şi un copil de mingi pentru fiecare partidă. Pentru fiecare meci, RTP pune la dispoziţie patru mingi de tenis. Atât în calificări cât şi pe tabloul principal, încă de la prima ediţie RTP 50 se vor acorda puncte RTP care vor fi introduse automat în clasamentul RTP în dreptul fiecărui jucător.

Premii în bani şi trofee încă de la prima ediţie

RTP va oferi premii în bani, jucătorilor ce acced pe tabloul principal încă de la prima ediţie RTP 50, după cum urmează: 500 lei pentru câştigător, 300 lei pentru finalist, 150 lei pentru semifinale. Cei care pierd în sferturi de finală au asigurat în premiu în bani de minim 100 lei, iar cei care pierd în turul doi au asigurat un premiu în bani de minim 50 lei. Cei care pierd în primul tur vor primi premii în produse oferite de sponsorii RTP. Premiile în bani se pot majora în funcţie de numărul participanţilor.

Detalii suplimentare despre circuitul RTP puteţi găsi pe site-ul oficial www.tenispremium.ro

Urmăreşte pe facebook, informaţii în timp real despre Romanian Tenis Premium.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata