Breaking news

Leonard Doroftei și-a dat demisia din funcția de Preşedinte al Federaţiei Române de Box

loading...
0 5

Leonard Doroftei și-a anunțat luni, demisia din funcția de Președinte al Federației Române de Box, la nici doi ani de când a luat frâiele forului sportiv.

leonard dorofteiDupă mai multe runde de box cu membrii Biroului de Conducere al Federației, Doroftei a decis să renunțe la funcție și să se dedice unei cariere de antrenor în box.

“Mi-am dat demisia. Adică 99 la sută, mai rămâne să completez foaia. Eu am venit în federaţie când era la un pas să fie dezafiliată şi mi-am propus să pun boxul pe linia de plutire. Şi mi-am atins obiectivul. Acum, cu Dumnezeu înainte, sunt oameni care ştiu box, care pot să-şi vadă de drumul lor mai departe. Şi eu am făcut, dar până aici mi-a fost limita, ăsta a fost obiectivul meu. Sunt rezultate la toate loturile, boxul a revenit la locul lui. Acum fiecare îşi vede de drumul lui. Au fost discuţii normale, nu aprinse, ca în orice federaţie, ca peste tot, dar nu asta e cauza. Eu plec pentru că aici consider că e capăt de linie pentru mine. Eu mi-am văzut de treaba mea. Mai multe să facă şi alţii”, a declarat Leonard Doroftei pentru Mediafax.

Întrebat dacă există şanse să se răzgândească, Doroftei a spus că este sunat de oameni din box care îl roagă să rămână în funcţie: Până mâine mai e, ştiţi cum se zice, dar eu zic că am luat decizia. Oamenii din box mă sună, mă roagă să rămân, să-i reprezint în continuare. Dar eu consider că mi-am atins obiectivul. Mai departe îmi doresc să iau doi-trei copii, să-i antrenez, să văd dacă pot fi un bun antrenor.

Leonard Doroftei a fost ales în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Box, în cadrul Adunării Generale Extraordinare a forului, de la 23 noiebrie 2012.

Leonard Doroftei, fost campion mondial WBA, a mai intenţionat să demisioneze de la conducerea FRB, în septembrie, după un conflict cu vicepreşedintele Vasile Câtea.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata