Breaking news

Laurențiu Nistor, gimnastul de viitor al României

loading...

Laurențiu Nistor, în vârstă de 21 de ani, originar din Sibiu, component al lotului național de gimnastică, a avut o evoluție bună la Naționalele de Gimnastică Artistică.

laurentiu nistor gimnasticaGimnastul Laurențiu Nistor a confirmat și în perioada de juniorat prin bronzul la echipe câștigat la FOTE 2009, și confirmă acum la seniori la Naționalele de Gimnastică.

Laurențiu Nistor, component la lotului național de gimnastică masculin a României, a avut o evoluție bună în concursul național desfășurat timp de două zile în București.

Laurențiu a concurat atât în concursul pe echipe, în cel de individual compus și a reușit să se califice și în patru finale pe aparate.

Sâmbătă, în prima zi a naționalelor, Laurențiu a câștigat medalia de argint la echipe alături de colegii de la clubul din Bistrița, iar la individual compus s-a clasat pe locul 5, cu un total de 78,900 puncte.

Duminică, Laurențiu Nistor a concurat în patru finale pe aparate și a câștigat un bronz la inele.

La sol a obținut nota 13.500, clasându-se pe locul 6, la paralele locul 7 cu 13.900 iar la bară fixă, locul 6 cu nota 13.850.

În anul 2009, alături de Andrei Muntean și Ladislau Kotrong, sibianul a cucerit bronzul la Festivalul olimpic al tineretului european, de la Tampere în Finlanda.

Toate aceste rezultate realizate atât la juniori cât și la seniori, îi dau speranțe lui Laurențiu că în viitorul apropriat poate prinde un Campionat European și de ce nu Mondial de seniori unde să demonstreze ce poate.

laurentiu nistor medalienistor laurentiu

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata