Breaking news

Laurenţiu Ionescu şi Mihaela Ghioca, învingători la turneul de tenis Recent NEWS Tenis Cup 2017

loading...

Laurenţiu Ionescu a câştigat duminică, turneul de simplu masculin din cadrul competiţiei Recent News Tenis Cup 2017, desfăşurată la Tenis Club AMG din Bucureşti, sub egida RTP. Mihaela Ghioca şi-a adjudecat trofeul la simplu feminin în cadrul competiţiei de tenis rezervată jucătorilor amatori.

castigatori rtp50Finală de zile mari în proba de simplu masculin din cadrul turneului RTP50 – Recent NEWS Tenis Cup 2017! Finaliştii primului turneu desfăşurat în cadrul circuitului RTP, au jucat şi finala Recent NEWS Tenis Cup 2017! Dacă pe 24 septembrie, s-a impus în două seturi, duminică, Laurenţiu Ionescu a avut nevoie de trei seturi şi o oră şi jumătate de joc pentru a-l învinge a doua oară consecutiv pe Roberto Avram.

Primul set a fost adjudecat de Laurenţiu Ionescu, scor 6-2. Însă setul secund a fost extrem de disputat şi s-a încheiat în tie-break, scor 7-6(7-4), după ce la scorul de 6-5, pe serviciul adversarului, Laurenţiu Ionescu a ratat o minge de meci. S-a ajuns astfel în setul decisiv unde Laurenţiu Ionescu s-a impus în super tie break, scor 10-2.

Drept urmare, Laurenţiu Ionescu mai primeşte 50 de puncte RTP şi îşi consolidează poziţia de lider în clasamentul de simplu masculin pentru încă cel puţin trei săptămâni, când se va organiza noul turneul în circuitul Romanian Tenis Premium.

Roberto Avram şi-a sărbătorit ziua de naştere pe terenul de tenis, reuşind să joace o nouă finală RTP50 însă nu a fost să fie cadoul perfect de ziua lui. Acum are de două ori mai multe motive să-şi ia revanşa la următorul turneu RTP100 unde va fi cap de serie numărul doi întrucât rămâne pe locul doi în ierarhia RTP cu un toal de 60 de puncte.

Mihaela Ghioca a cucerit trofeul după ce s-a impus în finală în două seturi, scor 6-0, 6-0, în faţa jucătoarei Marina Radu.

În sferturi de finală, Mihaela Ghioca a eliminat-o în două seturi, scor 10-6, 10-2, pe Andreea avram liderul clasamentului RTP la feminin şi câştigătoarea turneului Exclusiv NEWS Tenis Cup 2017, desfăşurat pe 24 septembrie.

În semifinale, Mihaela Ghioca a învins-o pe Eliza Popa, scor 10-2, 10-1. Mihaela Ghioca a primit trofeul turneului şi 50 de puncte RTP care o vor propulsa direct pe locul trei în clasamentul RTP la simplu feminin.

Deşi a fost eliminată în sferturi de finală, Andreea Avram rămâne liderul RTP pentru cel puţin încă trei săptămâni, când se va organiza următorul turneu în circuitul Romanian Tenis Premium.

Următorul turneu în cadrul circuitului RTP se va organiza în perioada 4-5 noiembrie 2017 la Tenis Club AMG din Bucureşti şi va fi de categorie RTP100. Înscrierile se fac pe email la adresa office@tenispremium.ro .

recent news tenis cup 2017

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata