Breaking news

Larisa Iordache a ratat și în finala de la bârnă și a pierdut medalia

loading...

Larisa Iordache a ratat din nou la bârnă, în finală, pierzând astfel medalia la aparatul în care obținuse cea mai mare notă în calificări. La fel s-a întâmplat și în finala de individual compus.

larisa iordacheLarisa Iordache a făcut praf două finale mondiale, ratând la același aparat, bârna. Tot ce a obținut în calificări, Iordache a risipit în finala de la individual compus și în cea de la bârnă.

În locă să devină campioană mondială la bârnă, unde avea cel mai dificil exercițiu, Larisa Iordache a ratat în mod incredibil și s-a clasat doar pe locul 7, cu un total de 13,933.

La fel s-a întâmplat și la Olimpiada din 2012, când Iordache a ratat și la bârnă și la paralele. Lucru care dovedește că Larisa nu poate să facă față unei competiții de anvergură precum Olimpiada și Mondialele. Excepție a făcut Campionatul European din Moscova unde a devenit campioană europeană la bârnă și sol.

Rusoaica Alya Mustafina a devenit astfel campioană mondială la bârnă, argintul a fost câștigat de Kyla Ross, iar bronzul tot unei americance, Simone Biles.

finala mondiala barna anvers

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata