Breaking news

Larisa Iordache, campioană națională la individual compus pentru al doilea an consecutiv

loading...

Larisa Iordache a cucerit sâmbătă, medalia de aur în proba de individual compus din cadrul Campionatelor Naționale de Gimnastică Artistică desfășurate la Sala Polivalentă din București.

larisa iordache - individual compusPentru al doilea an consecutiv, Larisa Iordache, liderul lotului olimpic de gimnastică al României, devine campioană absolută.

Larisa Iordache, legitimată la CS Dinamo, a câștigat sâmbătă medalia de aur în proba individual compus din cadrul ediției a 67-a a Campionatelor Naționale de gimnastică artistică.

După evoluția la cele patru aparate, bârnă, sol, sărituri și paralele, Larisa Iordache s-a clasat pe primul loc cu 59,650 puncte.

Larisa Iordache a primit 14,975 la sărituri, 14,050 la paralele, 15,150 la bârnă și 15,475 la sol.

Medalia de argint a fost cucerită de Ștefania Stănilă de la CNS Cetate Deva — 55,800 puncte, iar bronzul a revenit altei gimnaste de la CNS Cetate Deva, Andreea Iridon, care a avut un total de 55,100 puncte.

Rezultatele obținute azi de Larisa Iordache reprezintă un ultim test oficial înainte de Campionatele Mondiale de Gimnastică Artistică din luna octombrie din China.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata