Breaking news

Larisa Iordache, aur la sărituri la Cupa Mondială de la Doha

loading...

Larisa Iordache a cucerit joi, medalia de aur în concursul feminin de sărituri din cadrul etapei de Cupă Mondială de la Doha.

larisa iordacheLarisa Iordache a debutat cu dreptul la Cupa Mondială de la Doha. Gimnasta a cucerit joi, prima medalie de aur a delegației României la prestigiosul concurs internațional din Qatar.

Larisa Iordache a câștigat aurul la sărituri cu un total de 14,337 puncte, după cele două sărituri din concurs (14,575 și 14,100). Pe locul doi s-a clasat slovena Teja Belak — 14,100 puncte, iar bronzul a fost adjudecat de Wong Hiu Ying Angel din Hong Kong — 13,812 puncte.

Larisa Iordache are șanse să mai câștige și alte medalii la Doha, întrucât este calificată cu primele note și în finalele de la bârnă și sol. Diana Bulimar a reușit să se califice și ea în finalele de la bârnă și sol și are mari șanse la medalii. Întrucât în calificări a obținut al doilea punctaj atât la sol cât și la bârnă.

La masculin, Marius Berbecar s-a calificat în finala de la paralele, unde va evolua și Andrei Muntean, calificat și în ultimul act al probei de inele.

Singurul gimnast român care nu a prins o finală la Doha a fost Vlad Cotuna.

În calificările la inele, Muntean a ocupat locul 7, cu 15,250 p, tot atâtea câte au avut germanul Marcel Nguyen (5) și turcul Ibrahim Colak (6). Pe primul loc s-a clasat armeanul Artur Tovmasian, cu 15,750 p.

Vineri 28 martie sunt programate finalele masculine de la sărituri, paralele și bară fixă, precum și cele feminine de la bârnă și sol.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata