Breaking news

Larisa Iordache, argint la Cupă Mondială de la Stuttgart

loading...

Larisa Iordache a ocupat locul al doilea în concursul de individual compus din cadrul etapei de Cupă Mondială la gimnastică artistică de la Stuttgart.

larisa iordacheRomânca Larisa Iordache a pierdut aurul la Cupa Mondială de la Stuttgart, pentru doar 34 miimi de punct. Românca a adunat un total de 57,998 la individual compus,  fiind devansată de americanca Elizabeth Price care a acumulat 58,032 puncte.

Vanessa Ferrari a ocupat locul al treilea, cu 56,866 puncte. În timp ce pe patru s-a clasat elvețianca Giulia Steingruber, 56,699 puncte.

La sărituri Larisa Iordache a primit 14,933, la bârnă, cu 15,166 iar la sol 14,433.

Larisa Iordache, medaliată cu bronz la sol la Mondialele de la Antwerp, dar și campioană europeană la bârnă și vicecampioană europeană la individual compus la Moscova, a avut evoluții apreciate în ultima vreme, ieșind învingătoare la ”Memorialul Arthur Gander”, în Cupa Elveției, dar și la concursul Elite Gym Massilia.

Următoarele etape de Cupă Mondială vor fi pe 7 decembrie la Glasgow, pe 1 martie 2014 la Greensboro, în SUA și la Tokyo pe 5-6 aprilie 2014.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata