Breaking news

Kohei Uchimura, campion mondial la individual compus pentru a șasea oară consecutiv

loading...

Japonezul Kohei Uchimura a devenit vineri seară, pentru a șasea oară consecutiv, campion mondial la individual compus. Gimnastul nu a avut rival în competiția pe care o domină autoritar de șase ani de zile. Cubanezul Manrique Larduet a fost cea mai mare surpriză a finalei mondiale, a cucerit în mod neașteptat medalia de argint.

Kohei UchimuraKohei Uchimura a scris din nou istorie în gimnastica mondială. Japonezul a cucerit vineri seară la Mondialul de la Glasgow, cel de-al șaselea titlu mondial la individual compus. Devenind astfel primul gimnast din lume care reușește această performanță. Uchimura rămâne astfel o legendă vie a gimnasticii masculine, drept cel mai complet gimnast din toate timpurile.

Kohei Uchimura a câștigat medalia de aur la individual compus cu un total de 92.332 puncte.

Dacă toți se așteptau ca japonezul să câștige din nou aurul la individual compus, surpriza cea mare a venit din partea cubanezului de 19 ani, Manrique Larduet.

Cubanezul a reușit o evoluție uluitoare și astfel a cucerit medalia de argint cu un total de 90.698 puncte.

Medalia de bronz a revenit chinezului Shudi Deng, cu un total de 90,099 puncte.

Cristian Bățagă, singurul român calificat în finala de la individual compus de la Glasgow, a avut o evoluție modestă, clasându-se în final abia pe locul 21, cu un total de 83.589 puncte.

clasament individual compus masculin 2015

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata