Breaking news

Kohei Uchimura, campion mondial la individual compus în Belgia

loading...

Japonezul Kohei Uchimura este cel mai bun gimnast în 2013, sportivul a câștigat joi seară, la Mondialele din Belgia, aurul la individual compus. Argintul a revenit tot unui japonez, Ryohei Kato.

kohei uchimuraJaponia domină gimnastica masculină la nivel mondial, reușind să scrie istoria în acest sport. Aurul și argintul la individual compus a revenit japonezilor.

Campionul olimpic de la Londra, Kohei Uchimura rămâne invincibil devenind joi seară, campion mondial la individual compus pentru a patra oară consecutiv. Este pentru prima dată în istoria gimnasticii masculine mondiale când un sportiv devine de patru ori consecutiv, campion mondial la individual compus.

Uchimura a câștigat titlul mondial cu un total de 91.990 puncte, după șase aparate.

Argintul a fost câștigat de compatriotul său, Ryohei Kato, cu un punctaj de 90,032, în timp ce bronzul a fost câștigat de neamțul Fabian Hambuechen cu un total de 89.332 puncte.

Din păcate, România nu a avut niciun reprezentant în finala masculină de individual compus, întrucât Cristian Bățagă s-a clasat în calificări, abia pe locul 27.

individual compus mondiale

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata