Breaking news

Jurnaliștii români au bifat o victorie înainte de a pleca la Olimpiada Internațională Media

loading...

Naționala jurnaliștilor a învins, la Club Laguna din Ploiești, cu scorul de 5-4 (1-1), o echipă de old-boys locală, în ultimul meci de dinaintea plecării la Olimpiada Internațională Media (OIM) de la Herceg Novi (Muntenegru).

fotbal jurnalistiAu marcat Cătălin Oprișan (Antena 1), Iulian Anghel (Adevărul), Vasile Radu și Eugen Udroiu (ambii Clubul Sportiv al Jurnaliștilor) și Cătălin Cîrnu (Radio România).

Delegația jurnaliștilor români, sponsorizată de Aqua Carpatica și Stanleybet (pariuri sportive online si offline), va participa în perioada 17-25 septembrie, la Olimpiada Internațională Media (OIM), de la Herceg Novi (Muntenegru).

Ziariștii români, constituiți în Clubul Sportiv al Jurnaliștilor, participă de peste 20 de ediții la OIM, având în palmares numeroase medalii, în special la fotbal, dar și la volei, baschet, ciclism, atletism, tenis, natație sau petanque.

La OIM din Muntenegru și-au anunțat prezența aproximativ 200 de jurnaliști din 10 țări, printre care Canada, Franța, Belgia, Italia, Liban, Spania, Germania, Slovenia, etc.

De asemenea, miercurea trecută, în cantonamentul de la Mogoșoaia, ziariștii au evoluat împotriva unei selecționate federale, din care au făcut parte, printre alții, președintele Răzvan Burleanu, Anghel Iordănescu, selecționerul primei reprezentative, Ionuț Badea, ”secundul” naționalei, Miodrag Belodedici, Aurel Ionescu, Florin Constantinovici etc. Federalii au învins cu 6-2 (4-1).

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata