Breaking news

Juan Martin Del Potro, eliminat în turul doi la Miami de Tobias Kamke

loading...

Juan Martin Del Potro, finalistul de la Indian Wells, a fost eliminat încă din turul doi al turneului Masters de la Miami, de germanul Tobias Kamke.

del potro si kamkeIbericul, Juan Martin Del Potro, cap de serie numărul 5 la Miami, a fost eliminat în mod surprinzător de neamțul Tobias Kamke, locul 89 ATP.

Primul set a fost extrem de disputat, fiind câștigat de Tobias Kamke cu 7-6, în tie break. În mod surprinzător, setul doi a fost adjudecat extrem de lejer de neamț cu 6-1 în fața lui Juan Martin Del Potro.

Este pentru prima dată când ibericul și neamțul se întâlnesc pe terenul de tenis într-o partidă oficială. Victoria de azi a neamțului este cea mai importantă din cariera sa, reușind totodată să se califice în premieră în turul trei al unui turneu de masters.

În turul trei, Tobias Kamke va juca cu austriacul Jurgen Melzer.

Pentru accederea în turul trei la turneul de tenis de la Miami, Tobias Kamke și-a asigurat un cec în valoare de 25.300 de dolari și 45 puncte ATP.

Victor Hănescu a ratat accederea în turul trei, fiind învins vineri de japonezul Kei Nishikori, favoritul numărul 13 al turneului de tenis de la Miami.

Pentru accederea în turul doi, Victor Hănescu va primi un cec în valoare de 13.660 dolari și 25 puncte ATP.

Marius Copil, calificat în premieră pe tabloul unui turneu Masters, a fost eliminat în primul tur de către francezul Guillaume Rufin.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata