Breaking news

John Isner a câştigat cel mai lung meci din istoria tenisului

loading...

După 11 ore și 5 minute de joc, americanul John Isner a câștigat cel mai lung meci din istoria tenisului.

malut-isnerEdiția din acest an a turneului de Grand Șlam de la Wimbledon, a găzduit cea mai lungă partidă de tenis din istorie, stabilind un record absolut.

Partida dintre John Isner, cap de serie numărul 23, şi Nicolas Mahut, din turul întâi al turneului de la Wimbledon, devenită cea mai lungă din istorie, dar şi meciul cu cele mai multe ghemuri jucate, s-a încheiat, joi, cu victoria americanului după mai bine de 11 ore de joc, scor 70-68 în decisiv.

Americanul John Isner a  ieșit victorios după 11 ore şi 5 minute de joc, desfăşurate pe 3 zile şi în 183 de ghemuri. Scorul final: 4-6, 6-3, 7-6, 6-7, 70-68.

Meciul, care a bătut toate recordurile tenisului, inclusiv cel al aşilor (112-103 pentru Isner) a început marţi, fiind întrerupt pentru prima oară după 4 seturi, din cauza întunericului. A doua zi, când s-a desfăşurat doar setul decisiv, după alte 7 ore şi 6 minute de joc, cei doi s-au despărţit, tot din cauza întunericului, din nou la egalitate, 59-59, pentru ca joi Isner să se impună, după încă aproape o oră de joc.

În turul secund, Isner îl va întâlni pe olandezul Thiemo De Bakker.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata