Breaking news

Jo Jo Dan spune că e pregătit să devină campion mondial la box

loading...

Pugilistul român Jo Jo Dan, a susținut vineri, la Sala Radio, o conferință de presă în care a anunțat că se simte pregătit să învingă în partida cu Kell Brook pentru adjudecarea titlului mondial.

Jo Jo Dan la Radio RomaniaRadio România Actualităţi i-a promovat de-a lungul timpului pe toţi boxerii profesionişti români campioni mondiali după 1990 şi va transmite şi de această dată, în direct, meciul care va avea loc pe 28 martie, la Motorpoint Arena din Sheffield (Anglia). Pugilistul român Jo Jo Dan va boxa cu englezul Kell Brook pentru titlul mondial la categoria welter / semimijlocie (IBF), având şansa să devină al cincilea campion mondial român în boxul profesionist!

„Mulţumesc Radio România pentru susţinere şi să ştiţi că acest meci e şansa vieţii mele, o şansă mare… O să dau tot ce pot ca să câştig detaşat, singurul mod în care pot să-i iau centura lui Kell Brook”, a declarat Jo Jo Dan astăzi, într-o conferinţă de presă organizată de Radio România, la Sala Radio.

Susţinut de Radio România în drumul său titlul mondial, Jo Jo Dan i-a avut alături, în timpul conferinţei de presă, pe Ştefan Alexiu şi Adrian Fetecău, cunoscuţi comentatori ai Radio România Actualităţi. Pentru toţi cei prezenţi a fost practic singura şansă de a fi aproape de Ionuţ Ion, cunoscut în boxul profesionist ca Jo Jo Dan, înaintea meciului său pentru titlul mondial. Luni, Ionuţ pleacă în Canada şi marţi începe pregătirea pentru importanta întâlnire.

În partida programată la Sheffield boxerul britanic, originar chiar din acest oraş, îşi va pune în joc centura IBF (obţinută în august 2014), JoJo Dan fiind challengerul său oficial. Kell Brook (29 de ani) are 33 de meciuri la profesionişti şi le-a câştigat pe toate (22 prin KO), în timp ce JoJo Dan a disputat 36 de partide şi are 34 de victorii (18 prin KO) şi două înfrângeri.

Jo Jo Dan a devenit challenger oficial după victoria sa din 20 decembrie 2014, obţinută la puncte în faţa canadianului Kevin Bizier, într-un meci disputat pe parcursul a 12 runde, la Quebec.

Jo Jo Dan la Radio Romania3

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata