Breaking news

Jandarmii au aplicat amenzi usturătoare la meciul U Craiova – FC Petrolul

loading...

Jandarmeria Română a aplicat sancţiuni în valoare de 36000 lei în urma desfăşurării partidei de fotbal dintre echipele FC U Craiova- FC Petrolul Ploieşti din Cupa României.

craiova - petrolulPloaie de amenzi la meciul de fotbal dintre FCU Craiova și Petrolul Ploiești, de miercuri seară din Cupa României.

Jandarmii au verificat şi legitimat 62 de persoane şi au aplicat 15 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 6000 lei, pentru scandare de injurii şi aruncarea cu obiecte contondente.

Împotriva unui suporter al echipei FC Petrolul Ploieşti  au fost întocmite actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de introducere în arena sportivă de obiecte pirotehnice, conform prevederilor Legii 4/2008 actualizată.

Clubul organizator a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 30000 lei, pentru ,,permiterea accesului persoanelor care au asupra lor făclii, torţe, petarde, materiale explozive,…”, conform prevederilor art.10, alin.2, lit.b, din Legea 4/2008 actualizată.

În plus, pe plângă amenzile aplicate, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Mehedinţi a înaintat către Federaţia Română de Fotbal propunerea de aplicare a sancţiunii complementare de a interzice clubului FC Universitatea Craiova organizarea de competiţii sportive, pe o perioadă de 6 luni pe arena sportivă din Drobeta Turnu Severin.

loading...
1 Comentariu
  1. Popa Tatu spune

    Psihologia castravetelui din curtea GJMb Craiova!

    Trecută prin focul vieţii precum Katiuşa prin frontul german, duduia din istorisirea asta a învins toate obstacolele, căţărându-se până în poziţia de ofiţer specialist I – psiholog al cunoscutei Grupări de Jandarmi Mobile Craiova, pe numele militar UM 0449 Craiova.
    Născută în Motru, oraş cu adânci tradiţii în „trosneală”, duduia nu şi-a uitat nici acum prima dragoste: castravetele! După o serioasă practică cu dicotiledonate pe marginea drumului, sub atenta îndrumare a mamei personale ( o experimentată secretară a minerilor lui Cosma!), tânăra grădinăreasă a urmat cursurile unei ilustre facultăţi, situată într-un centru universitar cu tradiţii istorice: Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei din Petroşani!
    Prin bună-voinţa rinocerului aflat la acea vreme în poziţia de comandant, a reuşit performanţa de a câştiga prin concurs postul de psiholog la GJMb Craiova. Beneficiind de susţinerea mai tânărului viitor comandant, astăzi ajuns la cimitirul elefanţilor, tânăra psiholoagă a înţeles repede că se află deasupra multora din curte, dar mereu sub comandant! Numai că, împinsă de entuziasm şi devotament faţă de şef, a intrat în multe jocuri periculoase, în urma cărora există riscul major să alunece rău pe gheaţă! Acum, nu că s-ar prăpădi cineva de grija duduiei, dar o întrebare tematică nu strică: câtă apă conţine castravetele? Până primim răspunsul, îi reamintim doamnei psiholog că este cazul să-şi ia în serios funcţia. Dacă nu poate, din cauză de murături, să ne lase! Spre deliciul cititorilor, vom veni cu detalii de natură penală! UM 0962, se aude?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata