Breaking news

Italia s-a calificat în semifinale la Euro 2012, după loviturile de departajare

loading...

Italia a izbutit calificarea în semifinalele Campionatului European de fotbal după ce duminică a învins Anglia, în urma loviturilor de departajare.

Continuă blestemul penalty-urilor pentru Anglia. Italia merge în semifinale unde dă piept cu Gernamia, în timp ce englezii pleacă acasă cu coada între picioare.

Ultimul sfert de finală de la Euro 2012, s-a terminat la egalitate, scor 0-0, după 90 de minute de joc și scorul a rămas la fel de alb și după cele două reprize de prelungiri.

Englezii au împins meciul la loviturile de la 11 metri în speranța că vor avea noroc. Au ajuns la loviturile de departajare unde au ratat de două ori, prin Asley Young și Asley Cole, în timp ce italienii au ratat doar o singură dată prin Motolivo.

Balotelli a executat primul penalty pentru Italia, reușind să marcheze primul gol. Steven Gerrard înscrie și el pentru Anglia și scorul devine 1-1 după prima rundă de lovituri.

Montolivo ratează pentru Italia și lucrurile încep să se complice, mai ales că Rooney înscrie și duce Anglia în avantaj.

Pirlo reușește să marcheze din scăriță și readuce speranța în sânul echipei Ialiei. Așley Young ratează, trimițând mingea în bară. Nocerino marchează pentru Italia, în timp ce Așley Cole trimite în brațele lui Bufon și îngoapă Anglia. Diamanti înscrie și califică Italia în semifinalele Euro 2012.

Prima semifinală se va disputa între Portugalia și Spania, pe 27 iunie de la ora 21.45 în dirce pe TVR 1, în timp ce semifinala Italia – Germania se dispută pe 28 iunie.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata