Breaking news

Israel va găzdui Campionatul European de minifotbal 2014

loading...

Campionatul European de Minifotbal din 2014 va fi găzduit în luna noiembrie de către Israel. miniEURO 2014 va avea loc în orașul Eilat în perioada 12-17 noiembrie.

minifotbal euro 2013La startul celei de-a cincea ediții a Campionatului European de Minifotbal se vor alinia cele mai bune 24 de echipe naționale din întreaga Europă.

Orașul israelian Eliat a fost desemnat gazdă a miniEuro 2014, de către Federația Europeană. În cursa pentru organizarea campionatului european aflându-se și Germania, Austria, Kazahstan și Polonia.

Decizia a fost luată la sfârșitul săptămânii precedente de către 29 de președinți ai federațiilor naționale de minifotbal din Europa care s-au întâlnit în cadrul unei Adunări Generale a European Minifootball Federation, în Polonia, la Wroclaw.

miniEURO 2013 organizat în insula Creta (Grecia) unde au participat 24 de echipe naționale a reprezentat un real succes pentru dezvoltarea minifotbalului. Acest eveniment a fost transmis live în 19 țări din Europa și totodată a înregistrat cele mai mari cifre ale numărului spectatorilor prezenți în tribune, la finala disputață de echipa națională a României împotriva Croației cel puțin 5.000 de spectatori asistând la un adevărat regal minifotbalistic.

”Anul 2014 va reprezenta un alt timp al performanței pentru minifotbalul european care reprezintă deja un fenomen social care va cuprinde în următorii ani întregul mapamond. Federația europeană reprezintă un model de succes și deși suntem o organizație sportivă tânără avem ambiția de a deveni una dintre cele mai performante federații. Minifotbalul a adus fenomenul fotbalistic mai aproape de oameni”, ne-a declarat Răzvan Burleanu, președinte al European Minifootball Federation și al Federației de Minifotbal din România.

Echipa națională de minifotbal a României este cvadruplă campioană europeană după succesul obținut la Bratislava (2010), Tulcea (2011), Chișinău (2012) și Rethymno (2013).

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata