Breaking news

Irina Lepșa, două medalii de argint și una de bronz la Europenele de la Tbilisi

loading...

Irina Lepșa a cucerit luni, în a doua zi de Paște, două medalii de argint și una de bronz, la Campionatele Europene de haltere pentru seniori de la Tbilisi, Georgia.

irina lepsaIrina Lepșa a obținut medalia de bronz la stilul smuls, cu 91 kg, după ce a ratat tentativele la 90 și 94 kg. Aurul a revenit azerei Boianka Minkova Kostova, cu 109 kg, iar argintul a fost adjudecat de rusoaica Natalia Grișina, cu 93 kg.

Prima medalie de argint a venit la stilul aruncat unde Lepșa a reușit performanța de 114 kg. Românca a fost devansată de Minkova Kostova, 137 kg, dar terminând înaintea polonezei Aleksandra Klejnowska, 113 kg.

La total s-a impus Boianka Minkova Kostova, cu 246 kg, urmată de irina Lepșa, 205 kg, și de Klejnowska, 202 kg.

După primele trei zile de concurs, România are un bilanț de trei medalii de argint și trei de bronz: Monica Csengeri, bronz la categoria 48 kg, la stilul aruncat, Florin Ionuț Croitoru, o medalie de argint, la stilul aruncat, și una de bronz, la total, în limitele categoriei 62 kg, plus cele două de argint (aruncat și total) și una de bronz (smuls) obținute de Irina Lepșa, la cat. 58 kg.

România mai are cinci reprezentanți la Europenele din Georgia, Andreea Aanei (+75 kg), Alexandru Roșu (77 kg), Florin Bejenariu Carp (77 kg), Marius Danciu (94 kg) și Leonard Cobzariu (105 kg).

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata