Breaking news

Irina Begu s-a calificat pe tabloul principal la Australian Open

loading...

Irina Begu s-a calificat sâmbătă, pe tabloul principal de simplu feminin al turneului de Grand Slam, Australian Open de la Melbourne.

irina begu - australian openIrina Begu va juca pentru al doilea an consecutiv, pe tabloul principal de la Australian Open. După trei tururi de calificare, Irina Begu a reușit să acceadă în primul tur al tabloului principal de simplu feminin de la Australian Open.

Românca a câștigat lejer primul set cu americanca Madison Brengle, cu scorul de 6-3, după doar 31 de minute de joc.

Irina Begu a pierdut setul doi, după 53 de minute de joc cu americanca, deși a condus cu 3-0 și 4-2.

Astfel că soarta calificării pe tabloul principal la Australian Open s-a decis în setul al treilea. După ce s-a chinuit opt minte cu primul serviciu în setul trei, Irina Begu a reușit să-l câștige după 43 de minute de joc cu scorul de 6-1.

Astfel că românca va juca pe tabloul de simplu de la puternicul turneu de tenis din Australia. Accederea în primul tur la simplu, îi asigură româncei 10 puncte WTA și 30.000 de dolari, la care se adaugă 14.400 de dolari din calificări și 40 puncte WTA.

Pe tabloul de simplu feminin de la Australian Open se mai află alte patru românce: Simona Halep, Sorana Cîrstea, Alexandra Cadanțu și Monica Niculescu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata