Breaking news

Irina Begu s-a calificat în sferturi la simplu feminin la Rio Open 2015

loading...

Irina Begu s-a calificat miercuri, fără niciun fel de emoții, în sferturile de finală ale probei de simplu feminin la Rio Open 2015, turneu WTA, dotat cu premii în valoare de 250.000 de dolari.

irina camelia beguIrina Begu, favorita numărul doi în proba de simplu feminin de la Rio Open 2015, s-a impus miercuri, în două seturi, în fața americancei Bethanie Mattek-Sands, aflată pe locul 2014 mondial.

Românca și-a adjudecat primul set după 32 de minute de joc, cu socrul de 6-2, după ce a făcut break la scorul de 2-2 și 4-2.

Și după ce a debutat cu break în setul doi, Begu a închis setul pe propriul serviciu cu 6-4.

Este pentru a doua oară când Irina Begu joacă cu Bethanie Mattek-Sands. Prima partidă s-a disputat în 2012 la turneul de la Linz, unde românca s-a impus în trei seturi, scor 6-4, 1-6, 6-2.

În sferturi de finală, Irina Begu va juca cu israelianca Julia Glushko, care în primul tur a eliminat-o pe românca Andreea Mitu.

Este pentru al doilea an consecutiv când Irina Begu accede în sferturi de finală la simplu feminin la Rio Open. În 2014, românca a fost învinsă în sferturi de brazilianca Teliana Pereira.

Calificarea în sferturi îi asigură lui Begu un cec în valoare de și 60 puncte WTA.

Irina Begu este calificată în sferturi de finală și la dublu feminin la Rio Open, unde face pereche cu argentinianca María Irigoyen.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata