Breaking news

Irina Begu s-a calificat în finala de dublu de la Rio Open 2015

loading...

Pentru al doilea an consecutiv Irina Begu și Maria Irigoyen s-au calificat în finala de dublu feminin a turneului WTA de tenis Rio Open din Brazilia, competiție ce are premii în valoare de 250.000 de dolari.

irina camelia beguIrina Begu și Maria Irigoyen, principalele favorite ale turneului de dublu feminin, s-au impus vineri seară, în semifinale, în fața perechii formate din Chieh-Yu Hsu și Elitsa Kostova.

După doar 56 de minute de joc, principalele favorite la Rio Open 2015, și-au adjudecat partida în două seturi, scor 6-2, 6-2.

În finala de sâmbătă, Irina Begu și Maria Irigoyen vor juca cu perechea formată din Ysaline Bonaventure și Rebecca Peterson.

Calificarea pentru al doilea an consecutiv în finală la dublu, le asigură lui Begu și Irigoyen, un cec în valoare de 6400 de dolari și 180 puncte WTA.

Dacă se vor impune în finală, românca și argentinianca pleacă acasă cu 280 puncte WTA, fiecare, dar și cu un cec de 12,300 de dolari.

Este cea de-a doua victorie a Irinei Begu de azi, după ce în urmă cu trei ore s-a impus în sferturi de finală la simplu feminin, în fața israeliencei Julia Glushko.

Sâmbătă, Begu va juca în semifinale la simplu cu Anna Schmiedlova.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata