Breaking news

Irina Begu, performanță fantastică la Australian Open. A eliminat-o pe Angelique Kerber

loading...
0 0

Irina Begu a reușit să se califice luni, în turul doi al probei de simplu feminin de la Australian Open, după ce a învins-o în trei seturi pe Angelique Kerber.

irina begu - australian openIrina Begu a produs surpriza la Australian Open, în prima zi, eliminând-o în primul tur pe nemțoaica Angelique Kerber, a noua favorită a turneului de la Melbourne.

Românca, locul 42 mondial, s-a impus luni, în trei seturi, în fața nemțoaicei cu scorul de 6-4, 0-6, 6-1.

Begu și-a adjudecat victoria în fața lui Angelique Kerber după o oră și 56 de minute de joc.

În turul doi, Begu va juca cu Katerina Siniakova, din Cehia, aflată pe locul 81 mondial.

Calificarea în turul doi la Australian Open îia sigură Irinei Begu un cec în valoare de 60.000 de dolari și 70 puncte WTA.

Irina Begu se află a patra oară consecutiv pe tabloul principal de simplu feminin de la Australian Open. În 2012 a fost eliminată în primul tur, în 2013 a ajuns în turul doi, iar anul trecut a fost eliminată tot în prima rundă.

Este a doua româncă calificată în turul doi la Australian Open, după ce și Simona Halep a reușit să treacă în primul tur de Karin Knapp.

Din păcate, Alexandra Dulgheru și Sorana Cîrstea au fost eliminate luni, în primul tur la Australian Open. Dulgheru a fost eliminată de Jarmila Gajdosova, scor 6-3, 6-4, iar Sorana Cîrstea de Alexandra Panova, scor 7-5, 6-0.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata