Breaking news

Irina Begu, învinsă de Victoria Azarenka în optimi de finală la turneul din Roma

loading...

Irina Begu s-a oprit joi noapte, în optimile de finală la simplu feminin la turneul de tenis din Roma, fiind învinsă în trei seturi de Victoria Azarenka.

irina camelia beguIrina Begu a ratat calificarea în premieră în sferturi de finală la turneul de tenis de la Roma. Românca nu a mai avut puterea să o învingă și pe Victoria Azarenka.

Irina Begu a pierdut primul set al partidei disputate cu Victoria Azarenka, cu scorul de 4-6.

După care, Begu a servit prima dar şi-a pierdut serviciul. Românca a reuşit apoi să facă re-break, a egalat scorul la 1-1 şi din nou şi-a pierdut serviciu. După care, la scorul de 3-2, Begu a ratat o minge de 3-3. Însă românca şi-a luat revanşa la 5-4, când bielorusa a servit pentru meci. Begu a egalat la 5-5 a trecut în avantaj pe propriul serviciu, iar la 6-5 a făcut rost de două mingi de set pe serviciul adversarei. După ce a ratat-o pe prima, irina Begu a returnat cu noroc serviciul bielorusei, mingea a şters fileul şi s-a oprit în careul advers şi astfel a câştigat setul doi cu 7-5.

Câştigarea setului doi i-a dat aripi româncei care a servit prima şi în setul doi şi de astă dată şi-a câştigat rapid game-ul, la zero. Însă, românca s-a stins rapid și nu a mai izbutit să câștige niciun game, pierzând setul cu 1-6.

Accederea în optimi de finală îi asigură un cec în valoare de 22.800 de euro și 105 puncte WTA.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata