Breaking news

Irina Begu, în ultimul tur al calificărilor la Australian Open

loading...

Irina Begu a reușit să acceadă vineri dimineață, în turul trei al calificărilor pentru tabloul principal de simplu feminin din cadrul turneului de Grand Slam de la Australian Open 2014.

irina camelia beguIrina Begu, cap de serie numărul 14 al turneului de calificare, a eliminat-o, vineri, în turul doi pe sârboaica Jovana Jaksic, locul 149 mondial.

Irina Begu a început bine partida cu sârboaica, reușind să facă un brake chiar în debutul acestuia. A reușit al doilea brake la scorul de 2-0, a urmat la serviciu și a condus setul cu 3-0, scor la care și-a pierdut pentru prima dată, serviciul. După 37 de minute de joc, Begu și-a adjudecat primul set cu 6-3. Din păcate, românca a clacat în setul doi pe care l-a pierdut cu 6-1, în doar 26 de minute de joc.

Irina Begu a început să joace mai bine în setul trei, reușind să facă brake la scorul 1-1, apoi a urmat la serviciu și s-a distanțat la 3-1 și mai apoi la 4-1. După care, sârboaica a reușit să egaleze scorul la 4-4. Românca a reușit mai apoi re-brake, a preluat conducerea cu 5-4, a urmat la serviciu l-a câștigat și și-a asigurat calificarea în turul trei.

Românca va juca în turul trei al calificărilor cu americanca Madison Brengle, locul 147 WTA.

Accederea în ultimul tur al calificărilor pentru tabloul principal la Australian Open îi asigură Irinei Begu un cec în valoare de 14.400 de dolari și 50 puncte WTA.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata