Breaking news

Irina Begu, două victorii mari în ultima zi din an, la turneul Shenzhen Open

loading...

Irina Begu încheie anul 2017 cu două victorii la turneul de tenis de la Shenzhen. Românca s-a calificat în optimi la simplu feminin şi în sferturi de finală la dublu alături de Simona Halep.

irina camelia beguIrina Begu a învins-o în primult tur la simplu feminin pe chinezoaica Fangzhou Liu, posesoare a unui wild card. Românca şi-a adjudecat victoria în două seturi, scor 6-1, 6-2, după doar o oră şi 9 minute de joc.

Românca şi-a asigurat pentru calificarea în optimi, un cec în valoare de 7,238 dolari şi 30 de puncte WTA. Peste două ore, Begu va juca şi în primul tur la dublu feminin unde face pereche cu Simona Halep.

Două ore mai târziu, Begu a reintrat pe teren alături de Simona Halep în primul tur la dublu feminin. Româncele au izbutit o victorie dramatică în faţa chinezoaicelor Chen Liang şi Xinyun Han.

Româncele s-au impus în două seturi, scor 5-7, 6-2, 11-9 şi vor juca în sferturi de finală cu româncele Irina Bara şi Mihaela Buzărnescu care le-au învins pe Xenia Knoll şi Natela Dzalamidze, scor 6-3, 6-7(6-8), 10-8.

Din păcate, Monica Niculescu a fost învinsă în primul tur la simplu de către bielorusa Aryna Sabalenka, scor 4-6, 4-6.

Pe tabloul de simplu feminin de la Shenzhen Open se mai află şi româncele Simona Halep, Ana Bogdan şi Mihaela Buzărnescu, iar la dublu feminin în primul tur, Raluca Olaru cu Olga Savchuk.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata