Breaking news

Irina Begu, calificare dificilă în turul doi la Roland Garros după un meci maraton

loading...

Irina Begu a reuşit să o învingă pe slovaca Anna Karolina Schmiedlova, în turul doi la Roland Garros, în trei seturi, 6-4, 5-7, 9-7.

Irina Begu a câştigat primul set cu 6-4, l-a cedat apoi pe cel de-al doilea cu 5-7, astfel că s-a ajuns la setul decisiv.

Românca a fost condusă cu 2-0 în setul trei, dar a reuşit egalarea la 5-5, scor la care a făcut din nou break şi a urmat la serviciu pentru calificarea în turul doi. Însă Anna Karolina Schmiedlova a făcut re-break şi setul a intrat în prelungiri.

La scorul de 6-6, Begu a ratat două mingi de un nou break. La scorul de 7-7, Begu a făcut din nou break şi din nou a servit pentru câştigarea meciului. Românca a condus cu 40-0, însă slovaca a reuşit egalarea la 40-40. Abia cu cea de-a patra minge, Begu a închis partida după trei ore şi jumătate de meci.

În turul doi, Irina Begu va juca cu chinezoaica Shuai Zhang.

Pentru calificarea în turul doi la Roland Garros, Irina Begu are asigurat un cec în valoare de 79,000 de euro şi 70 de puncte WTA.

România are astfel trei românce calificate în turul doi la Roland Garros: Alexandra Dulgheru, Mihaela Buzărnescu şi Irin Begu. Az, joacă în primul tur la Roland Garros şi Simona Halep şi Ana Bogdan.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata