Breaking news

Irina Begu, Alexandra Dulgheru și Andreea Mitu, în calificări la Roland Garros

loading...

Irina Begu, Alexandra Dulgheru și Andreea Mitu, luptă în calificări, pentru un loc pe tabloul principal de simplu feminin la turneul de Grand Slam de la Roland Garros.

begu - dulgheru - mituRomânia are trei jucătoare în turneul de calificări la Roland Garros, astfel că sunt șanse ca pe tabloul principal să avem în premieră șapte românce.

Simona Halep, Sorana Cîrstea, Alexandra Cadanțu și Monica Niculescu, sunt deja calificate pe tabloul principal. Acestora li se pot alătura și Irina Begu, Alexandra Dulgheru și Andreea Mitu.

Irina Begu, principala favorită a turneului de calificare de la Roland Garros, va juca în primul tur cu japoneza, Misa Eguchi, locul 189 WTA.

Alexandra Dulgheru va juca în primul tur al calificărilor cu iberica Lara Arruabarrena, cap de serie numărul 15.

Andreea Mitu, locul 191 WTA, este cea de-a treia româncă prezentă în calificări la Roland Garros. Aceasta va juca cu austriaca Tamira Paszek, locul 157 mondial.

Simona Halep este marea vedetă de anul acesta de la Roland Garros, turneu pe care l-a câștigat pe când era junioară. Dacă anul trecut, la startul turneului de Grand Slam de la Roland Garros, Simona Halep era pe locul 57, acum este pe locul 4. Românca ajunge la Paris ca o mare vedetă, fiind o jucătoare cotată cu şanse reale de a câștiga trofeul pe zgura pariziană.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata