Breaking news

Irina Begu a pierdut partida cu Garbine Muguruza din Fed Cup

loading...

Irina Begu a pierdut sâmbătă, cu Garbine Muguruza din Fed Cup. Astfel că în acest moment scorul la general este 1-1 în confruntarea România – Spania.

irina begu - muguruzaIrina Begu a făcut un meci foarte slab în partida cu Garbine Muguruza, cedând în doar o oră și 10 minute de joc, în două seturi, scor 3-6, 2-6.

Irina Begu a cedat primul set al partidei cu Garbine Muguruza, cu 3-6, după ce la scorul de 3-3 și-a pierdut serviciul.

În setul doi, Begu și-a pierdut prima dată serviciul la scorul de 2-2, iar mai apoi la scorul de 2-4, astfel că a adus-o pe Muguruza în postura de a servi pentru câștigarea partidei.

Iberica a urmat la serviciu și a închis partida cu 6-2, egalând scorul la 1-1 în confruntarea dintre România și Spania.

Emoțiile la Fed Cup își spun cuvântul. E altfel la acest turneu, noi suntem obișnuite să jucăm pentru noi, atunci când joci în fața publicului tău și joci pentru România este mai greu. Atmosfera mi-a plăcut și vreau să le mulțumesc pe aceasta cale tuturor care au fost în sală. A fost o atmosferă incredibilă și sper ca mâine să vină într-un număr cât mai mare. Pe mine mă ajută foarte mult acest lucru și sper mâine să aduc un punct României. Nu mi-a fost frică de Muguruza. Atunci când am intrat în teren și s-a cântat imnul României, a venit și domnul președinte, au fost alte emoții. Sunt anumite trăiri pe care nu le trăiesc zilnic. Bineînteles, ca acest lucru m-a emotionat foarte tare, de aceea am fost și mai încordată de cum sunt de obicei. Au fost și oameni importanți în public, nu e ușor să joci în fața unor persoane atât de importante”, a declarat Irina Begu, la finalul partidei.

În timp ce Gabrine Muguruza a spus că:  Mi-am făcut jocul și totul a mers bine. A fost puțin dificil. Este pentru prima dată când joc Fed Cup. Tot publicul a susținut echipa României. Eu mi-am făcut jocul cum am știut mai bine și mă bucur că am câștigat. Conchita este foarte mândră că am jucat chiar bine. Nu am avut o strategie. Doar am intrat pe teren, m-am concentrat să servesc bine și să să mă gândesc la toate lucrurile pe care le pot face. Mă simt foarte bine pe suprafață ”hard”, chiar dacă asta este puțin mai înceată. Dar am jucat la un nivel destul de bun. 

Este cel de-al doilea meci de simplu disputat azi, la Galați, în confruntarea din Fed Cup a României cu Spania.

În primul meci, Simona Halep s-a impus în două seturi, scor 6-2, 6-1, în fața lui Silvia Soler Espinosa.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata