Breaking news

Ion Țiriac este dezamăgit de faptul că ATP a interzis zgura albastră

loading...

Rafael Nadal a învins. ATP a dispus ca în 2013, zgura albastră inventată de Ion Țiriac și pusă în practică la turenul Masters de la Madris, să fie interzisă.

La auzul acestei vești, fostul tenisman român Ion Ţiriac, organizatorul Mastersului 1000 de la Madrid, s-a declarat profund dezamăgit.

Sunt foarte dezamăgit de decizia luată de ATP. Culoarea suprafeţelor şi calitatea lor sunt două lucruri diferite. De trei ani, contractul nostru prevede că nu putem realiza suprafeţele decât cu şase săptămâni înainte de începutul turneului şi din acest motiv ne-a fost imposibil în acest sezon să realizăm o suprafaţă decentă. Acum contractul a fost modificat, iar suprafeţele sunt acolo în mod permanent, deci problema este rezolvată. (…) Pentru mine albastrul rămâne viitorul, dar pentru aceasta trebuie convinşi şi cei care decid în sportul nostru”, a mărturisit Ion Ţiriac pe site-ul turneului.

Decizia ATP, survine după ce Rafael Nadal, susținut de Federer și Novak Djokovic,  s-a opus zgurei albastre, amenințând că nu mai participă la turenul de la Madrid în 2013, dacă se menține această suprafață de joc.

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata