Breaking news

Iolanda Balaş Soter, premiată de ministrul Nicolae Bănicioiu

loading...

Iolanda Balaş Soter, marea campioană olimpică și mondială la atletism, și fostă Președintă a Federației Române de Atletism, a fost premiată, miercuri, de Ministrul Nicolae Bănicioiu.

Iolanda Balas SoterAstăzi, 11 decembrie 2013, ministrul Tineretului şi Sportului, Nicolae Bănicioiu, a fost prezent la Gala Atletismului românesc, în cadrul căreia au fost premiaţi primii 10 sportivi, cei mai buni din anul 2013, desemnaţi de Federaţia Română de Atletism.

În cadrul Galei, Ministrul Nicolae Bănicioiu i-a înmânat, din partea Ministerului Tineretului şi Sportului, doamnei Iolanda Balaş Soter, premiul pentru dezvoltarea şi reprezentarea cu cinste a atletismului românesc: “Vă mulţumim pentru tot ceea ce aţi făcut pentru sportul românesc şi mai ales pentru renumele ţării noastre. Sunteţi un reprezentant de cinste pentru sportul mondial şi sunt onorat să vă felicit”.

La eveniment a fost prezentă şi fosta mare atletă Gabriela Szabo, cea mai medaliată atletă a României, din toate timpurile, dar şi sportivi care au dus atletisnmul românesc pe podium.

Gala Atletismului 2013 a fost un prilej de a marca şi retragerea unei mari campioane, Nicoleta Grasu, de 33 de ori deţinătoare a titlului naţional, multiplă medaliată mondială şi europeană.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata