Breaking news

Ioana Ducu și Loredana Roșca vor juca finala de dublu junioare de la Roland Garros

loading...

Ioana Ducu și Loredana Roșca vor juca sâmbătă, finala de dublu junioare de la Roland Garros. Este al treilea mare succes pentru sportivii români la turneul din acest an, după calificarea Simonei Halep în finala de simplu feminin și după ce Florin Mergea a jucat semifinala la dublu masculin.

ioana ducu si loredana rosca - roland garrosIoana Ducu și Loredana Roșca s-au impus vineri, în semifinale, în două seturi, scor 6-3, 6-3, în fața perechii formate din americanca Tornado Alicia Black  și australiencei Naiktha Bains, favoritele numărul patru ale competiției de dublu feminin la junioare.

Româncele au avut nevoie doar de o oră și 4 minute de joc pentru a reuși să se califice în premieră în carieră în finala de dublu junioare de la Roland Garros.

Este cel mai bun rezultat al celor două românce, din carieră. Ioana Ducu nu are clasament la dublu, iar în cel de simplu se află abia pe locul 1011. În schimb, Loredana Roșca, se clasează pe locul 618 la dublu și pe locul 662 la simplu.

În ultimul act la dublu, Ioana și Loredana vor da piept cu învingătoarele din semifinala disputată de Marketa Vondrousova/Cc.Bellis și Renata Zarazua/Luisa Stefani.

Pentru accederea în finală la dublu, româncele și-au asigurat 180 de puncte WTA și un cec în valoare de 3500 de euro, iar dacă vor câștiga finala vor primi 270 puncte WTA și 7000 de euro.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata