Breaking news

Internaționalele de gimnastică ale României la București

loading...

În acest an Concursul Internațional de Gimnastică al României va fi găzduit de Sala Polivalentă din București, între 9 și 11 aprilie. Competiţia va avea un buget de 100.000 de lei.

OLY-2008-GYMNASTICS-ROUCu un buget de criză, de aproximativ 25000 de euro, Internaţionalele României la gimnastică artistică, feminină şi masculină, se vor desfăşura în premieră la Bucureşti, la Sala Polivalentă. 36 de sportivi din țări precum Germania, Grecia, Turcia, Ungaria, Franţa, Qatar şi posibil  Marea Britanie vor fi prezenți la Internaționalele României.

Sistemul de competiţie este identic cu cel al concursurilor internaţionale oficiale, astfel încât în 9 aprilie vor avea loc calificările la masculin (între orele 15.00-17.30) şi feminin (18.30-20.30), plus competiţia de individual-compus, iar în 10 şi 11 aprilie, finalele pe aparate, combinat feminin şi masculin.

Conducerea Federației Române de Gimnastică speră ca iubitorii de gimnastică să fie prezenți în Sala Polivalentă, pentru a urmări evoluția gimnaștilor români și străini.Iintrarea la competiția sportivă fiind liberă.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata