Breaking news

Inter Milano a învins Barcelona cu 3-1

loading...

În turul primei semifinale a Ligii Campionilor, Inter Milano a câştigat, pe teren propriu, partida disputată împotriva echipei FC Barcelona.

inter-BarcelonaCatalanii au început bine meciul de pe Giuseppe Meazza, reuşind să înscrie în minutul19 prin Pedro, după o centrare venită din partea lui Maxwell. Inter a pus stăpânire pe joc şi după câteva ocazii uriaşe ratate de echipa milaneză, în minutul 30, Milito i-a pasat în stânga lui Sneijder şi scorul a devenit 1-1.

Repriza a doua a început excelent pentru Inter, în minutul 48 scorul devenind 2-1 după ce Milito i-a pasat lui Maicon, care a înscris dintr-o poziţie dificilă. Milanezii au continuat să domine jocul, poziţionaţi excelent în teren de antrenorul portughez, Jose Mourinho. În acest context, Milito şi-a trecut şi el numele pe tabela de marcaj în minutul 61. Cristian Chivu a intrat în minutul 73 înlocuindu-l pe Maicon, care a părăsit terenul accidentat.

Pe finalul meciului, Barcelona s-a apropiat mai mult de poarta adversă, însă nu a putut schimba soarta meciului. Returul se va disputa pe 28 aprilie pe Camp Nou.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata