Breaking news

Încă o amendă de la LPF, pentru Gigi Becali

loading...

Patronul echipei de fotbal FC Steaua, Gigi Becali, a reușit poerformanța ca doar într-o săptămână să fie amendat și suspendsat de două ori de Comisia de Disciplină din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal.

Gigi BecaliComisia de disciplină a LPF, i-a mai aplicat o dublă sancţiune lui Gigi Becali, pedepsindu-l cu o suspendare de 12 luni şi o amendă de 300.000 de lei. Aceasta este a doua sancţiune într-o săptămână, după ce LPF dictase împotriva lui Becali o altă suspendare de 6 luni şi o amendă de 150.000 lei, pentru insulte aduse lui Florin Prunea.

De asemenea, Comisia de disciplină a mai ratificat unele sancţiuni disciplinare, dar a dictat şi unele noi. Astfel, Silviu Lung jr. (Universitatea Craiova) a fost suspendat pentru 1 meci şi amendat cu 740 lei, ca şi Nuno Claro, de la CFR Cluj, iar clubul Rapid Bucureşti – amendat cu 20.000 din cauza incidentelor provocate de spectatori la meciul cu Steaua.  Cu aceeaşi amendă şi pentru aceleaşi motive a fost amendată şi FC Timişoara. Totodată, Enrico Nicolini, antrenorul secund al CFR Cluj, a fost suspendat 2 jocuri şi amendat cu 320 lei.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata