Breaking news

Iată cu cine joacă Pandurii, Astra și Petrolul în play-off-ul Europa League

loading...

Pandurii, Petrolul şi Astra şi-au aflat vineri, adversarii din play-off-ul Europa League, după tragerea la sorţi care a avut loc la Nyon.

uefaAdversari incomozi și dificili pentru echipele românești. Petrolul Ploiești pare să fi fost un pic mai norocoasă decât Pandurii și Astra.

Pandurii Târgu Jiu va întâlni în play-off, echipa portugheză Sporting Braga. Manşa tur va avea loc la 22 august, la Cluj-Napoca, iar returul la 29 august, la Braga.

Petrolul Ploieşti va întâlni echipa galeză care evoluează în Premier League, Swansea. Manşa tur va avea loc la 22 august, pe terenul echipei Swansea, iar returul la 29 august, la Ploieşti.

Astra Giurgiu va juca cu formaţia israeliană Maccabi Haifa. Manşa tur va avea loc la 22 august, în Israel, iar returul la 29 august, la Bucureşti, pe Arena Naţională.

Niciuna dintre formaţiile româneşti nu a fost cap de serie la tragerea la sorţi a play-off-ului. Câştigătoarele dublelor manşe se califică în faza grupelor.

Tragerea la sorţi a grupelor va avea loc la 30 august, la Monaco. Urmare a tragerii la sorți de azi, Astra Giurgiu și Petrolul Ploiești ar avea șanse la calificarea în grupe.

loading...
1 Comentariu
  1. Stefan Liviu spune

    Sunt sigur ca cel putin 3 din cele 4 echipe aflate in Europa League se vor califica !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata